Cum cumpar?

Pentru a cumpara produse comercializate de Lenjerii & textile pentru casa puteti plasa comanda online, telefonic, prin e-mail sau whatsapp.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea stanga cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat „Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. 

In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul)
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (Numerar la livrarea coletului, prin ordin de plata sau cu cardul in momentul plasarii comenzii) 

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale si puteti face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica
Telefonand la 0722.724.939, un operator va prelua comanda dumneavoastra. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@lenjerii-textile.ro:

  • Datele de facturare: Nume si prenume, adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament).
  • Adresa de livrare (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Numar de telefon
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului, cantitatea dorita
  • Metoda de plata (ordin de plata sau ramburs).

Comanda prin whatsapp

Folosind numarul de telefon  0722.724.939 sau apasand butonul whatsapp – un operator va prelua comanda dumneavoastra.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Shopping Cart
Contacteaza-ne
Scroll to Top