Politica de Retur

In conformitate cu Ordonanta nr. 34/2014 Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumpararea oricarui produs fara penalitati si fara sa invoce vreun motiv.

  • Cumparatorul trebuie sa notifice in scris Vanzatorului ca renunță la cumparare in termen de 60 zile calendaristice de la primirea produselor.
  • Restituirea contravalorii comenzii se va efectua integral, inclusiv costul transportului tur, in cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea si inspectia produsului. Rambursarea se va efectua intr-un cont IBAN al Cumparatorului, informatie furnizata de acesta la solicitarea Vanzatorului.
  • In cazul in care returul a fost organizat de Vanzator prin firma de curierat contractata, costului transportului tur va fi retinut Cumparatorului si va fi rambursata doar valoarea aferenta produselor comandate.
  • Pentru comenzile achitate prin card bancar, restituirea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Cumparatorul va suporta costurile legate de returnarea produselor

Vanzatorul are obligatia ca in termen de maxim 2 zile lucratoare sa solicite ridicarea coletului de la cumparator, de la adresa mentionata in formularul de retur.

Cumparatorul nu va putea returna produsele cumparate in urmatoarele situatii:
– Produsele care nu sunt insotite de documentele de expeditie
– Produsele comandate si livrate sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre Cumparator
– Produsele care sunt neconforme ca urmare a deteriorarilor produse de uzură, zgarieturi, lovituri
– Produsele care au accesorii lipsa
– Produsele care sunt diferite fata de cele livrate
– Produsele care au fost testate, incercate sau utilizate
– Produsele care au sigiliile rupte sau care nu au etichetele intacte
– Produsele care au ambalajele deteriorate 

Daca Vanzatorul nu accepta returul produselor, din motivele prezentate mai sus, Cumparatorul va fi informat in scris si va suporta contravaloarea transportului tur-retur .

Dupa receptionarea produselor returnate, Clientul va fi informat in scris pe email sau telefonic.

1.Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la
tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

2.Comanda cu plata RAMBURS restituirea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 14 zile de la data solicitarii returului doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat de Cumparator

Shopping Cart
Contacteaza-ne
Scroll to Top